Известие

Collapse
No announcement yet.

Незнам какви са тея части

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги имам следният прожлем с Алфа Ромео 145 1,4 16V твинспарк:
    при натискане на газта когато колата е на предавка дърпа добре до 2500 оборота, а от 2500 до 3500 оборота има леко забиване на муцуната, но след 3500 оборота дърпа та се къса, в смисъл това го прави всеки път на всяка предавка, наи се осеща на 3, 4, 5 на другите също го има но не е чак толкоз фатално. Много ме дразни защото когато пожелая да покажа на някое БМВ задните стопове то трябва да я изфорцирам почти на 7000 оборота за да върви на мах..... Моля Помогнете
    Алфа Ромео 145 16V 1,4 twinspark вече 120 коня и никога на ГАЗ /просто защото газовият инжекцион е много скъп, целта не оправдава средствата/ Благоевград /скайп: profesore2/

Comment

Боядисване на Брони

Колеги ето как изглежда колата след ремонта на броните и праговете от мен, боядисване на предният калник от майстора, и много старание с пастата пак от мен !!!
      Моля за коментар по снимките ????
      Алфа Ромео 145 16V 1,4 twinspark вече 120 коня и никога на ГАЗ /просто защото газовият инжекцион е много скъп, целта не оправдава средствата/ Благоевград /скайп: profesore2/

Comment

добре е станала количката , намери и само едни хубави джанти и ще стане чудна

Comment

Първоначално публикувано от profesore
          Колеги имам следният прожлем с Алфа Ромео 145 1,4 16V твинспарк:
          при натискане на газта когато колата е на предавка дърпа добре до 2500 оборота, а от 2500 до 3500 оборота има леко забиване на муцуната, но след 3500 оборота дърпа та се къса, в смисъл това го прави всеки път на всяка предавка, наи се осеща на 3, 4, 5 на другите също го има но не е чак толкоз фатално. Много ме дразни защото когато пожелая да покажа на някое БМВ задните стопове то трябва да я изфорцирам почти на 7000 оборота за да върви на мах..... Моля Помогнете
          колега мисля че е вариатора-той се задейства на 3000об и на 5000 об.
          когато е топла и я запалиш да и тракат пвдигачите?????
          146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Working...
          X